شنونده اپیزود هفتم رادیو ویکی تولید با موضوع “بیانات سارا کوپر در دنیای کسب و کار” باشید.

اپیزود هفتم رادیو ویکی تولید

سارا کوپر برای ایرانیان شخصیت ناشناخته ای است! کارمند سابق گوگل که برای رسیدن به آرزوهایش نویسندگی و استندآپ کمدی را به گوگل ترجیح داد و امروز کارشناسان شبکه‌های اجتماعی او را یکی از تاثیرگذارترین افراد در حوزه ی Personal Branding می‌دانند.

او در سال ۲۰۱۴ مطلبی را در وبلاگ شخصی خود با عنوان “ده روش برای آنکه باهوشتر بنظر برسید” منتشر کرد که ترافیک رسانه ای سنگینی به همراه داشت و میلیونها نفر را با نام سارا کوپر آشنا کرد …

نوشته های کمدی او، که بعدا تبدیل به کتاب شدند، نگاهی مضحک به رفتار مدیرانی همچون بیل گیتس و استیو جابز است که بصورت عجیبی روی ضمیر ناخودآگاه مخاطب اثر میگذارند! تجربیاتی که برای همه ی اهالی استارتاپ آشنا هستند اما احتمالا از مطرح کردنشان هراس داشته اند و اینک یک کارمند سابق گوگل با بیانی دلنشین و جذاب، یادآوری میکند که فاصله ی انسانها کمتر از آن است که بنظر میرسد …

در اپیزود هفتم رادیو ویکی تولید تلاش میکنیم تا مشهورترین مقالات سارا کوپر را برایتان نقل قول کنیم.

اپیزود هفتم رادیو ویکی تولید

گوینده: میلاد اسمعیلی

مدت زمان برنامه : ۱۹ دقیقه

صحبتی کوتاه در مورد اپیزود هفتم رادیو ویکی تولید

در جلسات استارتاپی بسیاری حضور داشتم که رفتارهای عجیب افراد تا مدتی ذهنم را درگیر میکرد! کلمات سنگین بی محتوا، حساسیتهای بیخود، لباس پوشیدنهای به شدت رسمی و … که نمیدانستم از یک نبوغ نشات گرفته اند یا حرکاتی برای خودنمایی هستند.

آشنایی من با شخصیت سارا کوپر از یک تحقیق در حوزه ی برندسازی شخصی شروع شد؛ منابع زیادی او و نوشته هایش را تحلیل کرده بودند و جالب بود که نه خواننده بود و نه کارآفرین! اما برند بودو  آن هم بواسطه ی کتابی که در ظاهر هیچ محتوای مفید و آموزنده ای نداشت.

همین تناقض باعث شد که وبلاگ سارا کوپر را جست و جو کنم و بصورت اتفاقی با مساله ای روبه رو شوم که تازگی نداشت! صحبت از رفتارهای مسخره بعضی مدعیان استارتاپ آن هم بدون نقد و با طنازی و هنر فوق العاده ی کارمند سابق گوگل …

شاید اپیزود هفتم رادیو ویکی تولید بیشتر شبیه یک شوخی و طنز منتقدانه باشد، با این حال علاقمندم تا مخاطبان جوانمان بدانند که بسیاری از غولهای کسب و کار صرفا نمایشی از یک نبوغ هستند نه واقعیت آن! بهتر است یاد بگیریم که یجای ارزیابی رفتارهای سطحی، عمق دانش و اعتقادات افراد را مبنای قضاوت قرار دهیم تا از تفکر اصیل و رویای حقیقی غافل نشویم.

میلاد اسمعیلی، خرداد  ۹۹

2 پاسخ
  1. سامان گفته:

    سلام آقا میلاد خسته نباشید شدید خدا قوط به شما و همکارانتون آقا میلاد من تنهای به اپیزود هفتمتون گوش می کردم واقعا سه بعدی تعریف میکردین من مردم از خنده?? واقعا راهکاراش به نظر چرت ولی عالیه خیلی باحالو خنده دار بو???

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید