شنونده ی اپیزود سوم رادیو ویکی تولید با موضوع کسب و کارهای بکر در ایران باشید.
کسب و کارهای بکر در ایران
به زودبازده ترین و سودآورترین استارتاپ های ده سال اخیر ایران دقت کرده اید؟ دیجی کالا، اسنپ، نت برگ و …! تمامی آنها الگوبرداری های موفقی از برندهای مطرح خارجی بوده اند.
البته که بسیاری از افراد گمان میکنند با وجود چنین برندهایی دیگر مجال پیشرفت و نوآوری نیست! با این حال در اپیزود سوم رادیو ویکی تولید شنونده ی مواردی خواهید بود که سالها بعد از آمازون توانسته اند با کمی خلاقیت میلیونها دلار سود کنند …
البته این تمام ماجرا نیست! ایده هایی را خواهید شنید که احتمالا به ذهنتان خطور نکرده اند … خدمتکاران آنلاین مبتنی بر لوکیشن تا نرم افزارهای مراقبت پزشکی، رزرو رستوران و … که نمونه های مشابهی در کشورمان ندارند.
شنونده ی سایر پادکستهای ویکی تولید باشید:
پی نوشت
میلاد اسمعیلی هستم … با یک پی نوشت دیگه !
فکر میکنم تا این لحظه که در خدمتتون بودیم، اپیزود سوم رادیو ویکی تولید همونی بوده که باهاش خیلی ارتباط برقرار کردم و احتمالا شما هم خوشتون بیاد! (پس دم نویسنده های خوبمون گرم) اما یه نکته ای هست که حتما باید حواسمون بهش باشه …
رفقا! خیلی از این ایده هایی که در تاکسی و کافی شاپ و قهوه خونه به ذهنمون میرسه واقعا جواب میدن! اما برای اینکه این اتفاق رقم بخوره ممکنه ده ها میلیارد پول لازم باشه!
کلا بخاطر داشته باشین یک پلتفورم قدرتمند مثل دیجی کالا، اسنپ، دیوار و … یه برنامه نویسی ساده نیست؛ اجرای یه ایده ای مثل اسنپ و تپسی اصلا کار چهار، پنج میلیارد نیست و جالبه من گاها میشنوم میگن با ۵۰ میلیون میدی برنامه رو مینویسن و کارو شروع میکنی و پولارو پارو!
شما به این فکر کنین که چقدر پول لازمه تا بخش زیادی از مردم آشنا بشن با خدمات و برندتون ؟ تو این مدت با چه ترفندی میخواین راننده ها را مجاب کنید بجای آژانس و … منتظر شما باشن تا بهشون مشتری معرفی کنین ؟! قاعدتا روزها و ماههای اول چندان مشتری نخواهید داشت و اکر راننده هم استخدام نکرده باشین نمیتونین مشتری جذب کنین !
حالا اینا فقط بخش کوچکی از کاره و وقتی شروعش میکنین میبینین هزار تا چاله ی دیگه هست که باید پر کنین.
پس بعد از شنیدن این اپیزود خوبه که فکر کنین، ایده پردازی کنین و داستان های این چنینی … اما ساده انگاری نکنین، دمتون گرم.
نکته: در مورد پی نوشت اپیزود اول بعضی دوستان گفتن که چرا با این لحن پی نوشت مینویسی! خب من دوست دارم پی نوشت پادکست با لحن گفتاری باشه … همین
ممنونم این راه رو ادامه بدید.
سلام، چشم
ضمناً از حضور شما خوشحالیم
با سپاس